Camps de Treball

Aquest any Picampall organitza un Camp de Treball Internacional a l’Ampolla “Amfibis mediterranis” de l’1 al 15 de juliol de 2019 per a joves vinguts d’arreu del mon d’entre 18 i 29 anys. La finalitat del camp de treball és conservar la Bassa de Fornós, situada a 2.2km de la població, i construir una nova bassa d’argila adjacent com a hàbitat per a diferents amfibis i contribuir a la millora de la diversitat de la zona.

Els camps de treball a Catalunya estan organitzats per la Direcció General de Joventut i  la Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT). Picampall és l’entitat gestora del Camp.

Per més informació sobre el Camp de Treball i inscripcions us recomanem que visiteu la pàgina web de Joventut, on hi ha tota la informació referent als Camps de treball, les modalitats, el procediment sobre les inscripcions, dates i terminis:

Per inscriure-us, ho heu de fer a través de la pàgina web del COCAT, on a més a més trobareu tota la informació detallada sobre “Amfibis mediterranis” amb el codi CAT15:

Us hi esperem!


This year, Picampall organizes an International Work Camp inl’Ampollacalled “Mediterranean Amphibians” from July 1st to 15th, 2019 for young people from all over the world between 18 and 29 years old. The purpose of the Work Camp is to conserve the Bassa de Fornós, located at 2.2 km far from l’Ampolla, and to construct a new clay pond as a habitat for different amphibians and in order to contribute to the improvement of the diversity of the area.

The work camps in Catalonia are organized by the Direcció General de Joventut and the Coordinadorad’Organitzadors de Camps de TreballInternacionals de Catalunya (COCAT)- Picampall is the responsible of the management of the Camp.

For further information about the Work Camp and registration, we recommend you to visit this website Joventut, where you will find all the information regarding the Work Camps, modalities, procedures for enrolment, dates and deadlines:

To join in, you have to do it through COCAT website, where you will find also all the detailed information about this project“Mediterranean Amphibians” with the code CAT15:

Looking forward to seeing you!