CURS “INTRODUCCIÓ A LA ORNITOLOGIA”

 

Data: dissabte 6 i diumenge 7 octubre

Classes teòriques: Parc natural dels Ports.

Classes practiques: Parc naturals del Ports i Parc Natural Delta de l’Ebre.

Contingut

Quins ocells podem veure a les terres de l’Ebre? Perquè volen els ocells? Quines característiques tenen? Durant aquest curs introductori intentarem respondre totes aquestes preguntes i algunes més, fent un repàs de la fisiologia bàsica dels ocells, el seu comportament i les especies més comunes de les terres de l’Ebre, en un curs que inclou tan una sessió teòrica com una part pràctica on posarem a prova els nostres coneixements.

 

 

Programa

Dissabte 6 octubre

10:00 a 14:00 Sessió teòrica. Parc Natural dels Ports

15:30 a 19:00 Sortida de camp Parc Natural dels Ports.

Diumenge 7 octubre

8:00 a 13:00 Sortida de camp al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Professor: Quim Vilagran és llicenciat en Biologia per la Universitat de Girona. En els darrers anys ha participat en diversos projectes relacionats amb l’ornitologia catalana i com a professor a l’Escola de Capacitació Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners. Jordi Feliu és enginyer tècnic forestal per la Universitat de Lleida. Ha estat responsable de diverses campanyes d’anellament a Catalunya i coordinador del seguiment ornitològic al Parque Nacional de las Tablas de Daimiel.

Informació i inscripcions: Trucant al 608 865 566, a info@picampall.org o a la web www.picampall.org

Curs gratuït subvencionat pel Parc Natural del Delta de l’Ebre. Places limitades.

Observacions: Cal dur roba de temporada, calçat adequat, binocles, esmorzar, dinar i beguda. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Amb el suport de:

images2

Deixa un comentari