LES AUS MARINES DEL DELTA DE L’EBRE (MAIG)

ggdgs

Data: Diumenge 13 de maig de 2018

Lloc de trobada: Port Deltebre

Contingut: Sortida en barca en ple període de migració per a moltes espècies d’aus marines. Les atraurem amb peix, i allunyant-nos de la costa per a veure aus pelàgiques i amb sort algun cetaci.  Podem observar espècies  d’origen nòrdic com ara els paràsits (C.skua, S.parasiticus i pomarinus) el mascarell (Morus bassanus) i àlcids com el gavot (Alca torda) o el fraret (Fratercula artica). També algunes que nidifiquen al Delta com la gavina corsa (Larus audouinii) la gavina capblanca (Larus genei) o les diferents espècies de xatracs (Sterna sp.). També podem observar Procel.lariformes com la baldriga balear (Puffinus mauretanicus) la baldriga mediterrània (P.yelkouan) la baldriga cendrosa ( Calonectris diomedea) o l’ocell de tempesta (Hydrobates pelagicus).

 

Programa

8:45 trobada al Port de Deltebre.

8:45 a 13:00 Sortida en barca a la mar per les aigües enfront del Delta de l’Ebre.

Professor-guia: Pere Josa és tècnic en gestió forestal i paisatgística. Actualment treballa en diferents programes de seguiment de biodiversitat a Catalunya, especialment en el camp de l’ornitologia.

Informació i inscripcions: mail a info@picampall.org.

Preu: 55€, els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Observacions: aquesta sortida es fa en una embarcació petita i molt estable, ideal per a fotografia d’aus marines. 10 places per rigorós ordre d’inscripció.

Deixa un comentari